po út st čt so ne

Agatha Christie: Vražda v Orient expresu

Vrazda_v_OE_uvod
Kategorie:
Městské divadlo
Datum:
2020-09-09 19:00

Náhradní představení za 8. 4. 2020, stávající vstupenky zůstávají v platnosti.

Vstupné: 290/260 Kč, ZTP, děti a studenti sleva 50 %

Hraje: Těšínské divadlo

V rámci divadelního předplatného 2020

Vraťme se tam, kde to všechno začalo – do exotického Istanbulu. Chtěl jsem tu strávit několik dní dovolené po velmi vyčerpávajícím případu, který mě stál mnoho sil. À propos… jmenuji se Hercule Poirot a jsem detektiv.

Nejlepší detektiv všech dob Hercule Poirot se právě dozvěděl, že se musí urychleně vrátit do Londýna. Dlouholetý přítel mu sežene místo v jinak beznadějně vyprodaném Orient Expresu, do něhož nastoupí zvláštně nesourodá skupina lidí. Poirot cítí podivné napětí a tuší, že něco je ve vzduchu. Mezi cestujícími je i Ratchett, který prosí Poirota, aby vyšetřil, kdo mu posílá výhružné dopisy. Poirot však odmítne. Během noci vlak uvízne ve sněhové závěji a ráno se ukáže, že Ratchett byl zavražděn. Každý ve vlaku má své tajemství, každý má svou záhadnou minulost a všichni jsou podezřelí.

Hercule Poirot bude tentokrát napínat své malé šedé buňky mozkové na divadelních prknech, aby vyřešil záhadnou vraždu v luxusním vlaku, kde se odehrálo až příliš mnoho náhod.

 

Městské divadlo Krnov nabízí „NÁKUP VSTUPENEK PŘES INTERNET“. Přečtěte si všeobecné obchodní podmínky.

Při nákupu vstupenek vyčkejte, až se Vám zobrazí potvrzení o celé transakci, nejenom o zaplacení na Go-Pay! Při předčasném opuštění stránky Vám vstupenka nepřijde a zůstane v reklamačním fondu Go-Pay. Při kontrole v divadle je možno předložit vstupenky vytištěné nebo je ukázat na displeji chytrého telefonu.

 

 
 

Powered by iCagenda