po út st čt so ne

Musica Dolce Vita – Písně beze slov

KHS_2023_synagoga_uvod
Kategorie:
MIKS
Datum:
2023-06-05

Krnovská synagoga, čtvrtek 7. 9. v 19.00 hod.

koncert 22. ročníku Krnovských hudebních slavností

Vstupné: 100 Kč, ZTP/P sleva 50 %

PŘEDPRODEJ: TIC Krnov, on-line lze vstupenky zakoupit ZDE

NELZE uplatnit Městskou kartu!

Koncert "Písně beze slov" přináší velmi působivý program složený ze skladeb hudebních skladatelů židovského původu a dále díla slavných skladatelů psaných na hebrejské motivy. Název programu je odvozen od skladby izraelského skladatele Paula Ben-Haima, která je typickou ukázkou nádherné židovské melodiky a charakteristické harmonie.

Soubor MUSICA DOLCE VITA působí na české hudební scéně od roku 2005 a má na svém kontě stovky koncertů ve všech koutech naší vlasti, ale také v zahraničí. U zrodu tohoto tělesa stály dvě současné členky tria harfenistka Zbyňka Šolcová a mezzosopranistka Daniela Demuthová. Zakládajícím členem souboru byl také flétnista České filharmonie Jan Machat, jehož v roce 2007 nahradila špičková sólová flétnistka Žofie Vokálková, která přinesla do hry tria ženskou lehkost a brilantnost a též řadu nových podnětů a původních skladeb.

 

MIKS Krnov nabízí „NÁKUP VSTUPENEK PŘES INTERNET“. Přečtěte si všeobecné obchodní podmínky.

Při nákupu vstupenek vyčkejte, až se Vám zobrazí potvrzení o celé transakci, nejenom o zaplacení na Go-Pay! Při předčasném opuštění stránky Vám vstupenka nepřijde a zůstane v reklamačním fondu Go-Pay. Při kontrole v divadle je možno předložit vstupenky vytištěné nebo je ukázat na displeji chytrého telefonu.

Pro synagosu jsou používány neadresné vstupenky, proto neuvidíte plán míst k sezení.

 

 
 

Powered by iCagenda