O. Wilde & R. Ross: LORDI

lordi_2023_uvod
Kategorie:
Městské divadlo
Datum:
2023-11-15 19:00

Vstupné: 490 a 450 Kč

PŘEDPRODEJ: TIC Krnov, on-line lze vstupenky zakoupit ZDE

Délka pořadu: 2 hodiny 30 min. (včetně přestávky)

NELZE UPLATNIT MĚSTSKOU KARTU!

Salonní, konverzační komedie ve slovenštině. Tři rozpustilí lordi hrají mezi sebou tajnou hru, ve které si rozdělují dámy a za sexuální úspěchy či neúspěchy s nimi, si nadělují červené a černé body. Až jednoho dne, jeden z lordů poruší pravidla hry a nastane neřešitelný problém.

Jedná se o pikantní komedii Oscara Wildea a Robbieho Rosse, kterou však nedokončili. Po 15 letech práce na rekonstrukci hry ji dokončili kreativci z okruhu NEXT PICTURE. V Praze byla uvedena ve světové premiéře. Text ve slovenském jazyce byl původně nabídnut českým hercům k přečtení s tím, že pokud by měli zájem hru nastudovat, bude přeložena do češtiny. Hercům se hra ve slovenském jazyce natolik zalíbila, že se rozhodli ji nastudovat a dále hrát ve slovenském jazyce. Hlavním důvodem byla „hravost“ a vtipnost slovenské verze.

 

Městské divadlo Krnov nabízí „NÁKUP VSTUPENEK PŘES INTERNET“. Přečtěte si všeobecné obchodní podmínky.

Při nákupu vstupenek vyčkejte, až se Vám zobrazí potvrzení o celé transakci, nejenom o zaplacení na Go-Pay! Při předčasném opuštění stránky Vám vstupenka nepřijde a zůstane v reklamačním fondu Go-Pay. Při kontrole v divadle je možno předložit vstupenky vytištěné nebo je ukázat na displeji chytrého telefonu.

Pokud se Vám plánek divadla neotevře celý, můžete jej otevřít na nové záložce!

 

 
 

Powered by iCagenda