Miroslav Donutil – VYPRODÁNO

Donutil_2024_VYPR_UVODNIK
Kategorie:
Městské divadlo
Datum:
2024-02-21 19:00

Vstupné: 550 Kč a 490 Kč

PŘEDPRODEJ: TIC Krnov, on-line lze vstupenky zakoupit ZDE

NELZE UPLATNIT MĚSTSKOU KARTU!

Pro všechny, kteří milují dobrý český humor, jsme připravili opravdovou lahůdku! Populární český bavič a herec přijede představit jednu ze svých one man show, které mají vždy velký úspěch. Tentokrát to bude nejoblíbenější pořad Na kus řeči.

Miroslav Donutil je jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších českých herců, komiků a vypravěčů. Za jeho talent jistě mohou i rodinné geny. Jeho rodiče byli ochotníky a dědeček byl vynikajícím a nadšeným vypravěčem. V divadle hrál již za studií, konkrétně v divadle Husa na provázku. V roce 1990 se stal členem činohry souboru pražského Národního divadla.

Talk show Na kus řeči… je vyprávění zážitků a příběhů z jeho bohatého života a života jeho přátel. Program se skládá z nových humorných příběhů, tak se máte na co těšit!

 

Městské divadlo Krnov nabízí „NÁKUP VSTUPENEK PŘES INTERNET“. Přečtěte si všeobecné obchodní podmínky.

Při nákupu vstupenek vyčkejte, až se Vám zobrazí potvrzení o celé transakci, nejenom o zaplacení na Go-Pay! Při předčasném opuštění stránky Vám vstupenka nepřijde a zůstane v reklamačním fondu Go-Pay. Při kontrole v divadle je možno předložit vstupenky vytištěné nebo je ukázat na displeji chytrého telefonu.

Pokud se Vám plánek divadla neotevře celý, můžete jej otevřít na nové záložce!

 

 
 

Powered by iCagenda