po út st čt so ne

Robin Červinek – baryton

Robin_Cervinek_2024_UVODNIK
Kategorie:
Koncertní síň
Datum:
2024-05-14 19:00

V rámci předplatného KPH 2023/2024

Vstupné: 220 Kč, 50% sleva ZTP, děti a studenti

PŘEDPRODEJ: TIC Krnov, on-line lze vstupenky zakoupit ZDE

Při nákupu vstupenek lze uplatnit Městskou kartu Krnov

Robin Červinek se narodil v Kyjově, kde také se zpěvem začal na ZUŠ. Dále navštěvoval soukromé hodiny u sólisty Národního divadla v Brně Davida Szendiucha. V roce 2021 získal magisterský titul na JAMU v Brně ve třídě doc. Zdeňka Šmukaře. V roce 2023 dokončil magisterský titul na prestižní Universität für Musik und darstellende Kunst ve Vídni, kde studoval u prof. Margit Klaushofer. Během studií se zúčastnil několika mezinárodních interpretačních kurzů u světových umělců a pedagogů jako jsou například: Adam Plachetka, Rene Pape, Kateřina Kněžíková, Markéta Cukrová, Peter Mikuláš, Gabriela Beňačková, Thomas Steinhöfel, Singfried Goritz.

V současné době hostuje v ND Brno (Notář, Dancaire), NDM Ostrava (Aeneas), MD Olomouc (Tonio), DJKT Plzeň (De Bretigny), ND Záhřeb (Gulielmo) Opera Chemnitz (Escamillio). Měl možnost spolupracovat s vynikajícím dirigenty, jako jsou např. Enrico Dovico, Bruno Ferrandis, John Fiore, Robert Jindra, Robert Kružík, Christoph Meier, Kevin Rhodes. Kromě operní tvorby se věnuje také písňovému repertoáru a spolupracuje se spolkem Lieder Company Praha.

Zúčastnil se také několika mezinárodních soutěží. V roce 2018 se stal absolutním vítězem soutěže Pražský pěvec. Získal 2. cenu v kategorii Junior na Mezinárodní pěvecké soutěži Antonína Dvořáka v Karlových Varech, z níž si odnesl rovněž velké množství mimořádných cen. K jeho dalším soutěžním úspěchům patří 2. místo na Duškově interpretační soutěži. V květnu 2019 získal 2. místo na soutěži Iuventus Canti. V roce 2021 získal 2. místo na soutěži Iuventus Canti a stal se laureátem mezinárodní soutěže Mikuláše Schneidera-Trnavského. V listopadu 2021 se stal vítězem soutěže Nadace Bohuslava Martinů, kde také získal tři zvláštní ceny. V listopadu 2022 se stal absolutním vítězem Mezinárodní pěvecké soutěže Antonína Dvořáka.

 

MIKS Krnov nabízí „NÁKUP VSTUPENEK PŘES INTERNET“. Přečtěte si všeobecné obchodní podmínky.

Při nákupu vstupenek vyčkejte, až se Vám zobrazí potvrzení o celé transakci, nejenom o zaplacení na Go-Pay! Při předčasném opuštění stránky Vám vstupenka nepřijde a zůstane v reklamačním fondu Go-Pay. Při kontrole v divadle je možno předložit vstupenky vytištěné nebo je ukázat na displeji chytrého telefonu.

Pokud se Vám plánek sálu neotevře celý, můžete jej otevřít na nové záložce!

 

 

 
 

Powered by iCagenda