po út st čt so ne

Bobo a jiné animáčky – MŠ A VEŘEJNOST

Kategorie:
kino Mír 70
Datum:
2024-06-19 09:30

mládeži přístupný, pásmo animovaných filmů, vstupné: 50 Kč

ČR 2024, 53 min.

Ozvěny Zlín Film festivalu

Hodinové pásmo animovaných pohádek pro nejmenší z letošního Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně 2024. Krátké filmové příběhy z celého světa.

Gramofon – Chobotnice najde vinylovou desku a pustí ji na gramofonu. Ostatní mořští tvorové si ale zazpívat ani zadovádět nemohou.

Musíme si pomáhat – Hladová liška bojuje o poslední bobuli v koruně stromu.

Ježek – Holčička ve škole nakreslí ježka, který umí plavat. Její spolužák se tomu diví, ale hned to musí vyzkoušet. Na zahradě má bazén a pod stromem ježka.

Kamarádka – Malá Nina neví, jak komunikovat s ostatními dětmi. Jednoho dne narazí v parku na Ellie a nové přátelství je na světě.

Pan Dřímota – Pan Dřímota se každý večer vydává k městu, aby lidem poskytl odpočinek. Občas se ale objeví někdo, kdo o jeho služby nestojí.

Nosorožci – Nosorožec se těší na rande s nosorožčí dámou.

Marie – František se noří do hlubin fantazie a ztrácí se v kresbách ve svém sešitu. Myšlenky na spolužačku Marii vyplouvají, čím hlouběji se dostává do svého světa.

Na nebi na nebíčku – Slunce vycházející nad obzor vítá krásná krajina. Pak se však probudí lidé. Kácejí stromy, bez cíle staví a znečišťují.

Ovo – Příběh setkání pozoruhodného robota z vesmíru a roztomilého ptáčka, který se právě vylíhnul z vajíčka...

Převozník – Na řece spolu koexistují lyska a převozník. Jejich harmonii však naruší stavba nového mostu.

Bobo – Příběh o Bobovi, který špatně vidí, a proto nosí „špatný“ okluzor. Vymýšlí si neobyčejné věci a chce obyčejné brýle.

VELKÝ SÁL

St 19. 6. v 9.30

 

 
 

Powered by iCagenda