po út st čt so ne

Můj kamarád tučňák

Kategorie:
kino Mír 70
Datum:
2024-08-29 15:45

mládeži přístupný, dabing, drama/rodinný, vstupné: 140 Kč

BRA/USA 2024, režie: David Schurmann, 97 min.

Můj kamarád tučňák je příběh o přátelství osamělého otce a malého ztraceného tučňáka, který mu přináší radost a pomáhá jeho rodině najít klid díky své neochvějné věrnosti, která překonává oceán.

Skromný rybář João (Jean Reno) se po tragédii uzavřel před světem. Když však objeví tučňáka, který osaměle plave v oceánu pokrytý ropou, jeho prvním instinktem je pomoci. Navzdory obavám své ženy (Adriana Barraza) João mořského ptáka zachrání a vezme ho pod svá křídla. Tučňáka pojmenuje DinDim a poprvé po letech pocítí radost, aniž by tušil, jaké silné pouto se mezi nimi vytvoří.

Když DinDim náhle zmizí zpět do oceánu, João nevěří, že svého přítele ještě někdy uvidí. Tisíce kilometrů daleko však DinDim narazí na vlastní problémy a rozhodne se využít své jedinečné schopnosti podobné GPS, aby našel cestu zpět domů.

Film Můj kamarád tučňák, natočený podle emotivního skutečného příběhu, který obletěl celý svět a který se natáčel na velkolepých pobřežích Brazílie a Argentiny, vypráví příběh o kouzlu oceánu, síle přírody a přátelství.

Nákup a rezervace vstupenek: (postup a pravidla)

VELKÝ SÁL

Čt 15. 8. v 15.00 ZDE

Pá 16. 8. v 15.00 ZDE

Čt 29. 8. v 15.45 ZDE

Pá 30. 8. v 15.45 ZDE

Další informace: Continental Film      ČSFD

 

 
 

Powered by iCagenda