po út st čt so ne

Krnovská synagoga, čtvrtek 5. 9. v 19.00 hod.

koncert 23. ročníku Krnovských hudebních slavností

Vstupné: 250 Kč, ZTP/P sleva 50 %

PŘEDPRODEJ: TIC Krnov, on-line lze vstupenky zakoupit ZDE

NELZE uplatnit Městskou kartu!

Projekt Chanson mon amour první dámy českého šansonu Renaty Drössler tvoří kompaktní celek světových šansonových hitů se silným akcentem na židovskou kulturu.Vydáte se na úchvatnou cestu duše, emocí a ryzího citu.

Hudební skladatel a fenomenální pianista Michal Worek s Renatou spolupracuje již řadu let. Pro svůj robustní, a přesto citlivý styl hry je ideálním partnerem fenomenální šansoniérky, která má za sebou již několik tisíc veřejných vystoupení. Do krnovské synagogy přinesou společně radost, něhu, touhu a zamyšlení, tolik potřebné v dnešní složité době. Připravili si pro vás výběr z nejkrásnějších mezinárodních i československých šansonových hitů. Nebudou chybět autorské perly z pera Renaty Drössler, Michala Worka, Petra Ožany, Marty Balejové a mnohých dalších.

Renata Drössler patří mezi stále jasněji zářící stálice českého šansonu. Její zralý a procítěný projev hypnotizuje publikum. Její elektrizující projev je nádherným snoubením jejího zpěvu, porozumění textu a divadelnosti, které získala nejen díky absolutoriu na pražské DAMU, ale i třem dekádám na prknech, která prý znamenají svět.

 

MIKS Krnov nabízí „NÁKUP VSTUPENEK PŘES INTERNET“. Přečtěte si všeobecné obchodní podmínky.

Při nákupu vstupenek vyčkejte, až se Vám zobrazí potvrzení o celé transakci, nejenom o zaplacení na Go-Pay! Při předčasném opuštění stránky Vám vstupenka nepřijde a zůstane v reklamačním fondu Go-Pay. Při kontrole v divadle je možno předložit vstupenky vytištěné nebo je ukázat na displeji chytrého telefonu.

Pro synagogu jsou používány neadresné vstupenky, proto neuvidíte plán míst k sezení.

Pokud se Vám prodejní stránka nezobrazí, můžete ji otevřít na nové záložce!