po út st čt so ne

Afrikou na Pionýru – promítáme ONLINE!

Kategorie:
kino Mír 70
Datum:
2020-04-05 20:00

mládeži přístupný, dobrodružný dokument, vstupné: 70 Kč

SR 2019, režie: Marek Slobodník, 104 min.

PROMÍTÁME ONLINE! Naše filmové plátno se stěhuje na www.vasekino.cz. Zakupte si u nás online vstupenku a na projekci přijďte v uvedený čas do našeho online biografu, který naleznete na www.vasekino.cz (bližší informace o projektu uvádíme ZDE)

Před vstupem do sálu vyberte naše kino a zadejte číslo vstupenky (číslo najdete na vstupence pod cenou – je desetimístné a začíná 0000) a užijte si film!

Skupina pěti dobrodruhů se rozhodla projet napříč africkým kontinentem na slavných a také velmi letitých motorkách značky Jawa Pionýr. Na jednom z nejméně pohodlných dopravních prostředků strávili pět měsíců a ujeli přes 15 000 kilometrů ze střední Evropy do nejjižnějšího cípu Afriky. Dokument je výběrem toho nejzajímavějšího, co cestou zažili, od nádherných bělostných pláží, přes nekonečnou poušť, až po nepředstavitelnou chudobu afrických slumů. Marek Slobodník, slovenský cestovatel, dobrodruh a zapřisáhlý příznivec motorek podnikl svoji první výpravu v roce 2010 k Aralskému jezeru v Kazachstánu. Ze záběrů z cesty sestříhal krátký dokument, se kterým získal cenu za nejlepší motorkářský film. V posledních pěti letech se každoročně účastnil výpravy slavných žlutých trabantů, ze kterých vzešly tři dnes již kultovní dokumenty.

Nákup vstupenek: (postup a pravidla)

Ne 5. 4. ve 20.00 ZDE

Další informace: ČSFD

 

 
 

Powered by iCagenda