po út st čt so ne

Cesta kolem světa – Vaše kino

Kategorie:
kino Mír 70
Datum:
2020-04-22 17:30

mládeži přístupný, dokumentární road movie, vstupné: 70 Kč

ČR 2020, režie: Dan Svátek, 94 min.

PROMÍTÁME ONLINE! Naše filmové plátno se stěhuje na www.vasekino.cz. Zakupte si u nás online vstupenku a na projekci přijďte v uvedený čas do našeho online biografu, který naleznete na www.vasekino.cz (bližší informace o projektu uvádíme ZDE)

Online vstupenku je možno zakoupit nejpozději 1 hodinu před začátkem představení!

Před vstupem do sálu vyberte naše kino a zadejte číslo vstupenky (číslo najdete na vstupence pod cenou – je desetimístné a začíná 0000) a užijte si film!

Ondřej Sokol a Lukáš Pavlásek se s filmovým štábem v čele s režisérem Danem Svátkem a kameramanem Jakubem Šimůnkem rozhodli natočit cestopisný seriál, jaký nikdo nikdy neviděl. To se jim skutečně povedlo... Z navštívených zemí toho divák zatím moc neviděl, zato jejich kamery zaznamenaly jeden průser za druhým. A proto mohl vzniknout tento film... Dozvíte se, co se těmto dvěma komikům, kteří se chtěli přiblížit slávě Zikmunda a Hanzelky, během 80 dní na cestě kolem světa stalo. Nakonec se totiž z ambice vyrobit „cestopis snů" stává šílený až dobrodružný a akční úprk přede všemi a vším, kdo a co se pro ně na cestě kolem zeměkoule stalo životu nebezpečným.

Nákup vstupenek: (postup a pravidla)

St 22. 4. v 17.30 ZDE

Další informace: cestakolemsvetafilm.cz      ČSFD

 

 
 

Powered by iCagenda